Farstrup lænestol – model Edge 7900

Ønsker du høj siddekomfort – så skal du prøve denne ergonomiske Farstrup lænestol

Farstrup Comfort lænestol model Edge 7900 er lidt mere “kantet” i sit design – deraf navnet. Det giver stolen et mere moderne og minimalistisk udtryk i stuen.

Så hvis du ønsker en lænestol eller otiumstol, der er klassisk og smuk at se på, og som er fantastisk at sidde i? -Så er det værd at prøve denne model Edge 7900 hos SiddeDesign.

Du kan få en unik og personlig Farstrup hvilestol model Edge, ved at vælge lænestolen med syninger i kontrastfarver. Disse synlige syninger vil fremhæve lænestolens design og stolens mange fine detaljer.

Farstrup Comfort lænestol model Edge 7900 minder meget om model Edge 7910 fra samme serie. Den eneste forskel er at denne Edge 7900 har en lidt bredere ryg og er derfor lidt mere markant i sit udtryk.

P.g.a. det stilrene og enkle design, kan Farstrup model Edge 7900 nemt kunne kombineres med dine øvrige møbler i stuen.

Læs mere om Model Edge 7910 her.

Få høj kvalitet og sublim siddeglæde – i én lænestol

Alle vores Farstrup hvilestole og otiumstole er håndbyggede på vores egen fabrik i Danmark. Så når du køber Farstrup lænestole, får du dansk møbelhåndværk i allerfineste kvalitet – og oveni får du fantastisk siddekomfort, fordi vi tilpasser Farstrup stole efter din helt unikke krop og særlige behov.

Op med fødderne og slap heeelt af…

Mange mennesker foretrækker, at sidde med benene oppe, fordi det giver god afslapning og hvile for hele kroppen.

Fodskammel model 7990, der passer til Edge lænestole model 7900 og 7910.

Den er yderst funktionel. For udover at være en almindelig fodskammel, har den et smart indbygget opbevaringsrum, når du vipper puden op. Her kan du opbevare fjernbetjening, aviser, blade m.m. Har du – en dag, brug for ekstra siddeplads, er denne fodskammel model 7990 lige i nærheden.

Vi skræddersyr unikke lænestole til unikke mennesker

Få en Farstrup lænestol som er helt unik og personlig. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af kvalitetstekstiler og læderkvaliteter i forskellige farver – så vil den nye Farstrup stol altid passe ind i din stue.

Som alle andre Farstrup stole kan denne model Edge 7900 tilpasses ergonomisk så den passer til dig personligt.

Vi, hos SiddeDesign, er specialister i at få folk til at sidde godt. Vi har over 20 års erfaring med tilpasning af Farstrup hvilestole og har haft mange tilfredse kunder igennem vores siddestillingsanalyse.

Kig ind i vores showroom i Odense, til en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

  • Model Nr 7900
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 72 cm
  • Bredde 71 cm
  • Stol pris fra kr. 11.260,-
  • Skammel pris fra kr. 3.605,-
farstrup lænestol og skammel
Gratis siddestillingsanalyse