Farstrup lænestol – model Nobel 8900

Farstrup model Nobel 8900 – en stilfuld stol med fine nordiske træk

Her får du en Farstrup lænestol, hvor der er kælet for detaljerne. Model Nobel 8900 er med sit smukke, slanke og ædle udtryk, en lænestol som vil passe perfekt ind i en moderne og tidløs indretning. Designet i denne Farstrup lænestol, er for dig, der værdsætter det enkle udtryk, med fokus på materialer i bedste kvalitet. Træets årer står smukt frem og alle samlinger er smukt bearbejdet – bygget og designet til at holde i generationer.

Farstrup Comfort lænestol model Nobel 8900 er ikke bare elegant at se på. Siddekomforten er også helt i top. Nobel 8900 har gas-justering af ryggen, så du nemt og behageligt kan justere din siddestilling.

I Farstrup Nobel-serien findes stolen ligeledes med øreklapper. Se den her Farstrup Nobel model 8920.

Begge modeller er stilfulde og understøtter smukt den populære danske designstil.

Farstrup Comfort lænestol model Nobel 8900 er designet af Ole Tornøe Olesen.

Denne Farstrup lænestol er bygget og designet til, at holde i flere generationer

Farstrup Nobel 8900 er, som alle vores Farstrup Comfort stole, håndbyggede på egen fabrik i Danmark. Vi har over 100 års erfaring i at producere kvalitetsmøbler og forarbejde træ i høj kvalitet. Ædeltræet er derfor nøje udvalgt og snedkerhåndværket er i særklasse. Derfor holder vores Farstrup Comfort lænestole i flere generationer.

Søger du ekstra siddeglæde?

Farstrup Comfort Nobel model 8900 kan smukt kombineres med den stilfulde skammel Nobel 8990, som kun fuldender den ultimative siddeoplevelse.

Få din Nobel 8900 til, at passe ind i din stue med dine andre møbler

Du kan selv designe din Farstrup stol, så den får dit egen helt personlige look, så din nye Farstrup stol passer ind, sammen med dine øvrige møbler.

Vi har over 1000 forskellige betræk du kan vælge mellem –  samt mange lædervarianter. Alle i de allerfineste kvaliteter.

Skal vi komme hjem til dig?

Vi hos SiddeDesign yder naturligvis den bedste service. Derfor tilbyder vi vores kunder at komme forbi med Stolebussen, hvis du skulle være forhindret i at kigge ind i vores flotte showroom i Odense. Når vi besøger dig med Stolebussen, har vi et par Farstrup stole eller otiumstole med. Så finder vi sammen i ro og mag en hvilestol eller otiumstol som passer perfekt til dig.

Ring efter vores skolebus på 66 15 95 10 og aftal tid og sted.

  • Model Nr 8900
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 81 cm
  • Brede 69 cm
  • Pris fra kr. 14.995,-
klassisk lænestol
Gratis siddestillingsanalyse