Farstrup lænestol – model Cantate 6011

Denne ergonomiske Farstrup lænestol er til dig, der sætter pris på høj siddekomfort og smukt dansk design

Farstrup Comfort lænestol model Cantate 6011er dansk design af høj kvalitet, og udførelsen af møbelsnedker-håndværket er helt i særklasse. Model Cantate 6011 er blød og indbydende at sidde i – og at se på. Denne Farstrup stol er absolut en stensikker favorit blandt vores mange kunder.

Mange kender Farstrup lænestol model Cantate 6011 med de svævende armlæn og de veludførte fingersamlinger – som gør modellen til et ikon blandt møbeldesign. De formstøbte armlæn er håndbygget i kvalitets træ, og du kan vælge mellem ege- eller bøgetræ. Disse elegante armlæn giver dig en virkelig god støtte og et godt greb, når du skal op af stolen. Du kan også vælge at få de formstøbte armlæn med polstring for ekstra komfort.

Udover at være fantastisk smuk, får du en stol med høj siddekomfort – det sørger vi for.

Farstrup lænestol Cantate 6011 er designet af Hans J. Frydendal mDD

Cantate 6010 og Cantate 6011 er næsten ens modeller. Den eneste lille forskel er, at Cantate 6010 er med “flæse” rundt i kanten af betrækket. Cantate 6011 har ingen “flæse” rund i kanten.

Snedkerhåndværk i særklasse

På Farstrup-fabrikken på Fyn har vi gennem flere generationer fokuseret på, at levere møbler til danskerne i høj kvalitet. Model Cantate 6011 er, som alle vores Farstrup Comfort stole, håndbyggede, og materialerne er derfor nøje udvalgte. Derfor holder vores Farstrup Comfort hvilestole i flere generationer.

Få skræddersyet din Cantate 6011, så den passer perfekt til dig

Hos SiddeDesign er vi specialister i at skræddersy Farstrup stole ergonomisk, så den passer perfekt til dig og din krop.

Du er meget velkommen til at kigge ind i vores butik eller ringe efter vores stolebus på 66 15 95 10.

Og husk – vi har over 1000 forskellige betræk du og mange træsorter du kan vælge imellem.

Vil du have benene op?

For at opnå fuldstændig hvile i din Farstrup Comfort model Cantate 6011, fås også den tilhørende fodskammel Cantate 6009.

  • Model Nr 6011
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 78 cm
  • Bredde 68 cm
  • Stol pris fra kr. 13.900,-
  • Skammel model 6009 pris fra kr. 4.235,-
cantate 6011 lænestol
Gratis siddestillingsanalyse