Farstrup lænestol – model Edge 7910

Hils på din nye Farstrup lænestol!

Farstrup Comfort lænestol model Edge 7910 giver, med sit markante design, et moderne og mere enkelt udtryk. Dermed får du en skøn Farstrup lænestol i stilrent design og stadig eminent siddekomfort.

Så hvis du ønsker en stol, som du sidder fantastisk i, er denne Farstrup hvilestol eller otiumstol værd at prøve her hos SiddeDesign.

Farstrup Comfort lænestol model Edge 7910 minder meget om model Edge 7900 fra samme serie. Forskellen er, at denne Edge 7910 har et mere smalt udtryk og er lidt mindre markant.

Den vil nemt kunne kombineres med dine øvrige møbler i stuen.

Læs mere om Model Edge 7900 her.

Farstrup stole – når kvalitet og siddeglæde går op i en højere enhed

Farstrup model Edge 7910 er håndbygget på vores egen fabrik på Fyn. Vores mission er at bygge og designe kvalitetsmøbler, der holder i flere generationer. Så når du køber Farstrup lænestole, er det dansk møbelhåndværk i den ypperste kvalitet – og oveni får du fantastisk siddekomfort.

Opnå maksimal siddekomfort med en fodskammel

Den funktionelle fodskammel model 7990, der passer til Edge lænestole model 7900 og 7910, har et smart indbygget opbevaringsrum, som du kan bruge til at opbevare fjernbetjeningen, strikketøjet eller aviser og blade, når puden vippes op. Brug også fodskammel model 7990 når du har brug for en ekstra siddeplads.

Gør din nye Farstrup stol mere personlig med syninger i kontrastfarver

Nu fås Farstrup hvilestol model Edge også med syninger i kontrastfarver. Det vil fremhæve lænestolens design og stolens mange fine detaljer. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af kvalitetstekstiler og læderkvaliteter i forskellige farver, som giver din nye Farstrup lænestol et helt personligt udtryk.

Vi tilpasser unikke lænestole til unikke mennesker

Som alle andre Farstrup stole kan denne model Edge 7910 tilpasses ergonomisk, så den passer til dig personligt.

Vi, hos SiddeDesign, er specialister i at få folk til at sidde godt. Vi har over 20 års erfaring med tilpasning af Farstrup hvilestole og har haft mange tilfredse kunder igennem vores siddestillingsanalyse.

Kig ind i vores showroom i Odense, til en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

  • Model Nr 7910
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 72 cm
  • Bredde 71 cm
  • Stol pris fra kr. 11.260,-
  • Skammel pris fra kr. 3.745,-
lænestol med fodskammel
Gratis siddestillingsanalyse