FAQ

Ja, hos os kan du vælge mellem mere end 1000 forskellige betræk og mange træfarver.

Det tager som regel fra 3-5 uger fra du bestiller din stol, til den står hjemme i din stue.

Leveringen er gratis.

Hos SiddeDesign gennemgår vi altid en siddestillingsanalyse. Den har til formål at sikre at vi kommer omkring alle faktorerne der gør, at du ender med en stol der er tilpasset din krop.

Du kan få en Farstrup stol fra 6995 kr. Prisen afhænger af hvilken model, træsort og betræk du vælger. Dertil kommer tilpasningerne, de mest basale tilpasninger er med i prisen så som højden, og nakkepuden. 

Ja, det kan du som udgangspunkt. Du skal dog være opmærksom på om den passer i højde og hældning. Fordelen ved en ny fodskammel er at vi tilpasser den sammen med stolen, og at du derved får en mere optimal siddestilling. 

Fysioterpeuten er en del af den faste medarbejderstab og er her hver uge, men ikke i hele åbningstiden. Så det er en god ide at bestille tid, det kan man gøre på tlf. 66159510.

Farstrup konceptet giver os mulighed for at personalisere den enkelte stol som bliver produceret lige nøjagtig til dig, ud over udseendet betyder det at den også i polstringen kan laves så den passer specifikt til dig.

Vi tilpasser højde, dybde, hældning, polstring og nakkepude. Derudover kan vi også installere elektroniske hjælpemidler.

Hvorvidt man kan rejse sig afhænger i nogen grad af sædets højde, hældning og armlænenes beskaffenhed. Hvis det ikke er tilstrækkeligt at optimere dette, så har vi også stole med indbygget sædeløft, og øvrige elektroniske justeringsmuligheder.

farstrup funiture