Farstrup lænestole

Kategorier

Farstrup Comfort

Læs mere

Funktionsstole med hjælpemidler

Læs mere

Quick deal

Læs mere

Populære lænestole fra Farstrup

SiddeDesign har en stor og flot udstilling af lænestole fra Farstrup. Her har du mulighed for at prøve de forskellige Farstrup modeller op mod hinanden, for at finde den som passer bedst til dig. Derudover har du mulighed for at se nogle af møblerne i forskellige farve-, træsort- og tekstilkombinationer. Kig ind i vores showroom i Odense og bliv inspireret!

En Farstrup-lænestol er ikke bare en stol

Umiddelbart tror de fleste, at, det at sidde ned i hvilken som helst lænestol, er behageligt og afslappende. Men faktum er, at det langt fra er korrekt. Hvis en stol ikke passer til din kropsbygning og din foretrukne siddestilling, vil du efter kort tid, begynde at sidde uroligt – og det ønskede hvil udebliver. På lang sigt, kan en uhensigtsmæssig siddestilling give spændinger, og i værste fald skader på kroppen. 

Et almindeligt tegn på, at hvilestolen ikke passer helt i form og højde, er en urolig siddestilling, fordi man hvileløst rykker rundt i stolen for at kompenserer for den dårlige siddestilling, eller sovende ben og fødder.  

Hos SiddeDesign har vi et helhedsorienteret  syn på tilpasning af lænestole.

 

En Farstrup-stol fra SiddeDesign er noget særligt

Lænestole fra Farstrup er kvalitetsmøbler, som kan tilpasses individuelt. Derved får du en unik lænestol, som passer perfekt til dig og din unikke krop. Det øger ganske enkelt livskvaliteten, når du sidder i en lænestol med maksimal komfort.

Derfor er en Farstrup-stol fra SiddeDesign den perfekte stol til dig, og din unikke krop.

Vælg mellem mere end 1000 betræk

Hos SiddeDesign kan du selv designe din Farstrup stol. Ved at vælge mellem mere end 1000 forskellige betræk og mange træsorter, er kombinationsmulighederne utallige. Derfor kan vi garantere, at du får en Farstrup stol som passer perfekt ind i din stue.

Husk også at du til enhver tid kan tage en snak med vores fysioterapeut i butikken.