Fysioterapeut i butikken

Hos SiddeDesign – et Farstrup Comfort Center, er vi de bedste til at rådgive dig om optimal siddekomfort.

Vi har vores egen fysioterapeut-klinik i butikken i Odense C.

Her kan du bestille tid hos vores fysioterapeut Trine, der vil tage en god snak med dig. Efterføgende foretager hun en grundig siddestillingsanalyse af dig.

Derefter kan hun hjælpe med, at finde den ergonomiske Farstrup lænestol, hvilestol eller otiumstol – som passer bedst til dig og din kropsbygning.

Og fordi du finder vores klinik inde i SiddeDesign-butikken, er det nemt at prøve de forskellige typer af Farstrup lænestole af.

En snak med Trine er en stor hjælp

Har du en særlig sidderelateret udfordring, som hoftesmerter eller lignende, kan det være svært at finde en lænestol, som har den korrekte aflastende eller forebyggende effekt.

Men det kan Trine hjælpe med.

Trine er uddannet fysioterapeut og har stor erfaring indenfor sidderelaterede ryg- og hoftesmerter – og har været en del af SiddeDesign, et Farstrup Comfort Center, gennem mange år.

I vores klinik har vi også et stort udvalg af stole fra Farstrup Care, der ud over vores individuelle tilpasningsmuligheder, også giver mulighed for elektroniske hjælpefunktioner som:

  • Elektronisk ryg
  • Integreret sædeløft
  • Indbygget fodskammel

Se en Farstrup Home-care funktionsstol som f.eks. Farstrup lænestol – model Multiplus 5040.

Hos SiddeDesign har vi erfarne og kompetente fagfolk med mange års indsigt i, at få vores kunder til at opnå deres optimale siddekomfort.

Ring 66 15 95 10 og lav en aftale med Trine.