Hvilestole fra Farstrup Furniture

Hvilestole er stole som kan lænes tilbage, så man kan tage sig et hvil. Alle vores hvilestole er fra Farstrup Furniture, der er kendt for høj kvalitet både når det gælder komfort og materialer.

Tilpasset siddekomfort

I en hvilestol fra Farstrup Furniture er der god siddekomfort i mange år. Det er der to årsager til: Den ene er, at det er gode materialer hvilestolen er bygget af. Den anden er, at stolen er tilpasset til den person der skal sidde i den. Sidstnævnte er årsagen til at man rent faktisk sidder godt. Men man kan sagtens sidde godt i en stol af dårlig kvalitet. Man sidder der bare ikke så længe…

Hvilestole fra Farstrup Comfort består af stole-sæde, stole-ryg og stel. Sæde og ryg er lavet af koldskum af en høj kvalitet, som er reguleret og tilpasset, så det ikke er for hårdt og ikke for blødt. Både sæde og ryg er formstøbt skum. Det betyder, at gummimasse er hældt i en form der passer til de modeller som udgør hvilestolene Her stivner/hærder gummimassen i en kold proces (derfor koldskum i modsætning til en proces under påvirkning af varme).

Den kolde proces er med til at sikre en høj kvalitet og en lang levetid. Gummimassen bliver, som før nævnt, hældt i en form (til enten sæde eller ryg), og hen over et metalstel med fjedre. Stellet i ryggen og stellet i sædet passer sammen, så de kan forbindes med meget holdbare acryl-hængsler. Disse hængsler holder sæde og ryg sammen og sikrer, at hvilestolene kan lænes tilbage.

Selve processen i produktion af stolene kan ses mere detaljeret hos Farstrup Furniture, som er den fabrik der producerer hvilestolene. Hvis du er interesseret kan du læse det på Farstrup.dk. Alle hvilestolene monteret på  træstel. Egetræ eller bøgetræ. Massivt eller formspændt. Du kan læse mere om træet på Farstrups hjemmeside.

Hvilestole med forskellig pasform og udtryk

Når forskellige sæder, rygge og stel sættes sammen, danner det forskellige hvilestole, som har forskellige pasform og udtryk. Disse variationer afspejles i modelnavnene. Hos siddeDesign har vi et bredt udvalg af hvilestole, der passer til personer af forskellige højder, størrelser og præferencer, udstillet i butikken på Skibhusvej 52C i Odense. Her kan du se og prøve dem i virkeligheden.

Men god siddekomfort opnås ikke alene ved at vælge en bestemt model. Det er i høj grad den individuelle tilpasning, der sikrer en god siddestilling. Altså, hvis du skal sidde godt i din nye hvilestol, skal hvilestolen passe til dig. For eksempel sædehøjde, sædedybde, vinkel og nakkepude er vigtige parametre for en god hvilestol, men også andre mål er vigtige for en optimal siddekomfort.

Gennem vores mange års erfaring, og i samarbejde med sundhedsuddannede terapeuter, har vi udviklet et effektivt værktøj til at analysere din siddestilling og samtidig finde frem til en god siddekomfort i din nye hvilestol. Vores program er med til at sikre bedst mulig siddekvalitet og komfortniveau i din nye hvilestol.

Skandinavisk design

God stil kan ikke diskuteres. Men jeg kan fortælle lidt om hvilestolenes design og stil og muligheder for de individuelle valg af betræk, træ, bejdse og olier.

Farstrup hvilestole har et enkelt og skandinavisk udtryk. Man kan kende en Farstrup hvilestole på sine let buede linjer og ærlige design; en tidløs stil der har holdt i flere årtier. Hver enkelt kunde kan selv bestemme  både betræk og træ til sin nye hvilestol. På den måde kan hver enkelte stol passe perfekt ind i det hjem den skal stå i. Vi har et stort udvalg af betrækker man kan vælge imellem. Alle møbelstofferne på SiddeDesigns hylder er omhyggeligt udvalgt efter kriterier som høj kvalitet (holdbarhed) og et design der passer til stolenes stil.

Vi tilbyder selvfølgelig også læder til vores hvilestole,  fra Sørensen Leather, en dansk læderproducent med mange års erfaring. Vi har en blød og eftergivende lædertype (semi-anilin),og en mere forarbejdet lædertype, der er lidt mindre sårbar. Begge lædertyper er overhud og derfor udenfor risiko for at krakelere eller revne. Med andre ord er begge huder er af god kvalitet.

  • Hvilestolene fås i egetræ eller bøgetræ. Som massiv eller formspændt træ.
  • Både eg og bøg fås som: Ubehandlet træ; lyslakeret; klarlakeret; brunbejdset; sortbejdset; hvidolieret; olieret.
  • Bøgetræ fås desuden som: Mahognibejdset; Teakbejdset og kirsebærbejdset. Alle bejdsefarver er lukket af med lak.

På grund af hvilestolenes lette udtryk stjæler stolen ikke hele stuerummet. En typisk og populær stol, model Plus måler 116 x 70 x 71. Se også model Plus 5900.