Farstrup lænestol – model Nobel 8920

Farstrup model Nobel 8920 – er en stol, hvor der er kælet for detaljerne

Farstrup Comfort lænestol model Nobel 8920 er en smuk og elegant lænestol, som kendes på den enkle og ikoniske ryg og smukke linjer.

Den har et stilrent og moderne design, hvor det er tydeligt, at der er kælet for detaljerne. Øreklapperne er praktiske samtidig giver de stolen et klassisk udseende.

Designet i denne Farstrup lænestol, er for dig, der sætter pris på godt dansk design, ved det enkle og stilfulde udtryk. Træets årer står smukt frem og alle samlinger er smukt bearbejdet.

Farstrup Comfort lænestol model Nobel 8920 er en smuk lænestol hvor også siddekomforten er også helt i top. Nobel 8920 har gas-justering af ryggen, så du nemt og behageligt kan justere din siddestilling.

I Farstrup Nobel-serien findes stolen ligeledes uden øreklapper. Se den her Farstrup Nobel model 8900.

Begge Nobel-modeller er utrolig stilfulde og passer smukt ind i den populære danske designstil.

Farstrup Comfort lænestol model Nobel 8900 er designet af Ole Tornøe Olesen.

Materialerne er nøje udvalgte og smukt bearbejdet

Farstrup Nobel 8920 er, som alle vores Farstrup Comfort stole, håndbyggede på egen fabrik i Danmark. Ædeltræet er derfor nøje udvalgt og snedkerhåndværket er i verdensklasse. Vi har over 100 års erfaring i at producere kvalitetsmøbler og forarbejde træ. Derfor holder vores Farstrup Comfort lænestole i mange generationer.

Læg benene op og få ekstra siddeglæde

Farstrup Comfort Nobel model 8920 kan smukt kombineres med den stilfulde skammel Nobel 8990. Sammen er de et elegant sæt og vil blive stuens populære plads i din stue.

Design selv din Nobel 8920 – så passer den perfekt ind i din stue

Du kan selv bestemme hvilket udtryk din Farstrup stol skal have. På den måde får du en smuk lænestol med sit helt personlige look.

Vi har over 1000 forskellige betræk du kan vælge mellem samt mange lædervarianter. Alle i de aller fineste kvaliteter.

Skal vores Stolebus komme forbi dig?

Vi hos SiddeDesign tilbyder vores kunder, at komme forbi med Stolebussen, hvis du skulle være forhindret i at kigge ind i vores flotte showroom i Odense.

Når vi besøger dig med Stolebussen, har vi et par Farstrup stole eller otiumstole med. Så giver vi os sammen god tid til, at finde en hvilestol eller otiumstol som passer perfekt til dig.

Ring efter vores skolebus på 66 15 95 10 og lav en aftale.

  • Model Nr 8920
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 81 cm
  • Brede 69 cm
  • Stol pris fra kr. 15.595,-
  • Skammel pris fra kr. 4.815,-
farstrup møbler
Gratis siddestillingsanalyse