Om os Farstrup Comfort Center

Farstrup Comfort handler om at sidde godt... og vi ved hvad vi taler om - for vi har gjort det i mere end 25 år!

Vores Farstrup Comfort Center er en møbelbutik og showroom har eksisteret i mere en 25 år på forskellige adresser – her i Odense.
Mange af vores kunder kender os fra dengang butikken holdt til i Rosengårdscenteret, hvorfra vi servicerede vores kunder i hele 15 år. Efterfølgende flyttede vi til Blangstedsgårdsvej i Odense, hvor vi holdt til endnu 5 år.

I dag har vi en stor butik og showroom midt i Odense centrum, hvor der er gode parkeringsforhold og nem tilgang til butikken, også selvom at vi bor lige i centrum.

I vores Farstrup Comfort Center finder du et stort udvalg af møbler fra Farstrup. Vi har en stor og flot udstilling, hvor du har mulighed for at finde en Farstrup lænestol, hvilestol eller en otiumstol som passer perfekt til dig.

SiddeDesign er Danmark’s største Farstrup Comfort Center, hvor kunsten at sidde godt er i centrum, og fordi vi specialdesigner hvilestole, lænestole og otiumstole –  opnår du den ultimative siddekomfort.

Vi er erfarne fagfolk og specialister i møbler fra Farstrup. Med vores professionelle indsigt i dit behov​, får den optimale siddekomfort - som du fortjener.

I butikken finder du stadig butiksejer Vivi Ann Garup, som har over 25 års erfaring og dermed store kompetence med fra butikken i Rosengårdcentret og på Blangstedgårdsvej.

For yderligere at styrke butikken og vores rådgivning, har vi oprettet en klinik til dem af vores kunder, som har brug for særlig eller ekstra støtte eller rådgivning. Klinikken bestyres af vores fysioterapeut Trine, der hjælper med hendes viden om ergonomi og gode siddestillinger.

 

Hos os i Farstrup Comfort Center – Odense, har vi gennem flere årtier opbygget en forståelse for god siddekomfort. Tilsammen betyder det, at vi tilbyder solide hvilestole, lænestole og otiumstole, der passer præcist til din form og højde.

Farstrup stole og møbler handler om sans for kvalitet og godt håndværk - gennem 100 år​.

I hvert enkelt Farstrup Comfort møbel, ligger der 100 års snedkerhåndværk bag.

Siden 1910 har Farstrup Møbler A/S (senere Farstrup Furniture) produceret kvalitetsmøbler på fabrikken ved Søndersø på Fyn.
Med en lænestol, hvilestol eller en otiumstol fra Farstrup, får du en dansk designstol i særklasse. I alle detaljer finder du dansk håndværk i højeste kvalitet – derfor er udvalget og kvaliteten af vores tekstiler og træsorter også i den bedste!