Farstrup funktionsstol – model Plus 5060

En ergonomisk Farstrup hvilestol med indbygget fodhviler

Farstrup Comfort funktionsstol model Plus 5060 er en særdeles behagelig lænestol. Denne lænestol er den ultimative Farstrup Comfort hvilestol og otiumstol med indbygget lang fodhviler, som vil give dig utrolig god siddekomfort. Fodhvileren er separeret fra sædet, som vippes automatisk ud, når du læner dig tilbage.

En Farstrup funktionsstol med masser af elektroniske muligheder

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5060 er en smuk hvilestol og otiumstol med mange muligheder – så har du pludselig en alsidig funktionsstol. Du kan bl.a. få påmonteret motorer, så ryglæn og fodhviler kan justeres enkeltvis ved et let tryk på en knap på fjernbetjeningen. Disse justeringer foregår enten synkront eller individuelt.

Dermed kan du vælge mellem mange elektroniske funktioner, som vil give dig en suveræn siddekomfort i hverdagen.

Nem elektronisk betjening – lige ved hånden

Denne Farstrup hvilestol og otiumstol har elektronisk ryglæn og sæde, så den ønskede position i ryglænet nemt kan opnås.

Du kan nemt betjene stolens funktioner med den tilhørende håndbetjening, som fås med genopladeligt ledningsfrit batteri. Håndbetjeningen fås også med ledning til stikkontakt.

Desuden fås denne Farstrup stol med både faste og bevægelige armlæn, og du kan vælge disse med eller uden velcro. Derudover fås denne Farstrup hvilestol model 5060 med åbne eller lukkede sider.

Du skal påregne et tillæg, hvis du ønsker disse elektroniske funktioner.

En ægte klassiker

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5060 er designet af Hans J. Frydendal, MMD, som bl.a. står bag andre af vores Farstrup stole.

Dette tidsløse og klassiske design gør det muligt at sammensætte stolen med dine andre møbler.

Vi tilpasser stolen efter dig

Med denne Plus 5060 lænestol og funktionsstol er der mulighed for, at få en lænestol der er specialtilpasset ergonomisk til dig og din krop. Vi tilbyder dig en gratis siddestillingsanalyse, så din Farstrup stol bliver designet efter din højde m.m. Derved får du en stol som passer perfekt til dig.

Derudover kan du selv designe din Farstrup stol, så den får dit helt personlige udtryk.

Der kan vælges mellem et hav af  tekstil-kvaliteter, farver og lædervarianter. Alle i de allerfineste kvaliteter.

Derudover fås stolen med en lang række ekstraudstyr og funktioner som bl.a. hjulsæt, skånepude, plade til håndbetjening, oppustelig lændestøtte mm.

  • Model Nr 5060
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 72 cm
  • Brede 71 cm
  • Pris fra kr. 17.110,-
grå lænestol
Gratis siddestillingsanalyse