Farstrup funktionsstol – model Plus 5080

En Farstrup lænestol og hvilestol med fokus på siddekomforten

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5080 er klassisk dansk design og godt håndværk, når det er allerbedst.

Denne Farstrup Comfort lænestol, hvilestol og otiumstol er bygget med fokus på perfekt siddekomfort, og giver med sin ergonomisk korrekte udformning, en siddeglæde i særklasse.

Dette skyldes bl.a. den indbyggede og lange fodhviler, som vil give dig ekstra god siddekomfort. Fodhvileren er separeret fra sædet, og den vippes automatisk ud, når du læner din overkrop tilbage.

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5080 er særligt velegnet til dig, der sætter pris på et klassisk dansk designmøbel, uden at gå på kompromis med siddekomforten.

Med lænestolens høje ryg, nakkestøtte og elektroniske fodhviler, får du en fantastisk Farstrup hvilestol eller otiumstol i tidløst design.

Få en Farstrup funktionsstol med elektronisk indbygget fodhviler og ryglæn

Du har mulighed for at få en elektronisk styret fodhviler og ryglæn på denne Farstrup lænestol model Plus 5080. Så har du en fantastisk hvilestol eller otiumstol, som er dejlig nem at betjene.

Både ryglæn og Fodhviler kan betjenes med den tilhørende fjernbetjening, som er nem at bruge og lige ved hånden.

Med disse indbyggede elektroniske funktioner, opnår du den ultimative afslapning i hele kroppen.

Du skal påregne et tillæg, hvis du ønsker elektroniske funktioner.

Dansk møbelhåndværk i verdensklasse

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5080 er designet af Hans J. Frydendal, MMD. Det ses tydeligt, at der er kræset for detaljerne og at den høje kvalitet i håndværket er i fokus.

Stolen bliver håndbygget på vores danske møbelfabrik på Fyn hvor produktion, polstring og syning alt sammen sker i hånden. Derfor er vi stolte af dette kvalitetsmøbel som med sikkerhed vil pryde i din stue.

Vi tilpasser din Farstrup stol efter dig – du bestemmer selv designet

Farstrup Comfort lænestol og otiumstol model Plus 5080 bliver bygget specielt til dig. Hos SiddeDesign tilbyder vi dig en gratis siddestillingsanalyse, så din Farstrup stol bliver designet efter din højde og andre mål m.m. Derved får du en stol som ergonomisk passer perfekt til dig.

Derudover kan du selv designe din Farstrup stol, så den får dit eget helt personlige udtryk, og så den passer godt ind i din stue.

Du kan vælge mellem et stort udvalg af  tekstil-kvaliteter, farver og lædervarianter.

  • Model Nr 5080
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 72 cm
  • Bredde 71 cm
  • Pris fra kr. 16.455,-
sort læderlænestol med fodhviler
Gratis siddestillingsanalyse