Farstrup lænestol – model Plus 5920

En populær hvilestol

Farstrup lænestol model Plus 5920 er en smuk og ikonisk lænestol. Denne Farstrup model er meget alsidig og er derfor en rigtig favorit blandt vores kunder. Stolen er en af vores populære modeller, p.g.a. den runde og bløde fremtoning på den ellers lidt høje ryg. Med denne Farstrup hvilestol vil du komme til at sidde godt – hver dag.

Farstrup model 5920 passer ind i et hvert hjem og den vil hurtigt blive favoritstolen i stuen! Armlænene er solide og giver en regulær og stabil støtte, hvilket sikrer at siddekomforten er helt i top!

Farstrup model Plus 5920 fås med indbygget eller løs nakkepude, og der hører en matchende fodskammel til, hvis du ønsker ekstra siddekomfort.

Alle vores Farstrup lænestole fås i utrolig mange forskellige tekstil- og lædermaterialer og farver – men kun i allerhøjeste kvalitet. Du får derfor en helt unik stol, som passer perfekt ind i din stue.

Farstrup lænestol model Plus 5920 kan tilpasses efter din højde og kropsbygning.

Vi er specialister i at få vores kunder til at sidde godt. Derfor inviterer vi dig ind i butikken til en god snak. Og når du nu alligevel er her, så tilbyder vi dig en siddestillingsanalyse – den er helt gratis og uforpligtende.

Husk – hos SiddeDesign finder du danmarks største udvalg og udstilling af Farstrup-stole! 

Følg os på https://www.facebook.com/Siddedesign og bliv opdateret med nyheder og kampagner.

  • Model Nr 5920
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 72 cm
  • Bredde 71 cm
  • Pris fra kr. 10.960,-
komfortabel lænestol
Gratis siddestillingsanalyse