Farstrup lænestol – model Plus 5980

En drejestol, der giver dig frihed

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5980 er en markant og stilfuld hvilestol og lænestol med drejefunktion, som giver dig frihed til, at dreje let i alle retninger. Model Plus 5980, er med denne funktionelle drejesokkel, super moderne og dog tidløs i sit udtryk.

Denne model Plus 5980 hvilestol og lænestol har et elegant design med et højt ryglæn og en flot rund fod, som får stolen til at “svæve” let i rummet.

Selve lænestolens design er skabt med fokus på ergonomi, for den bedst mulige komfort.

Få en skræddersyet lænestol som passer til dig

Vi bygger Farstrup Comfort lænestol og hvilestol model Plus 5980 specielt til dig. Hos SiddeDesign får du Danmarks bedste rådgivning om siddekomfort og en helt gratis siddestillingsanalyse, så din Farstrup stol bliver designet efter din højde og andre mål m.m. Derved får du en stol, som ergonomisk passer perfekt til dig.

Derudover kan du selv designe din Farstrup stol, så den får dit egen helt personlige udtryk, og så den passer godt ind i din stue.

En moderne klassiker – en fryd for øjet

Hos SiddeDesign kan du vælge mellem hundredevis af forskellige farver, betræk- og tekstilkvaliteter. Samtidig kan du kombinere betræk med mange forskellige træsorter og farver.

Du kan derfor selv designe din helt personlige Farstrup lænestol eller hvilestol, der er lige så unik som dig.

På billedet øverst til højre ses model Plus 5980 i den nye, fede og fineste sandfarvet velour. Stellet er en drejesokkel i lakeret og bejdset bøg.

Super elegant og bare en fryd for øjet!

Læg benene op og slap helt af

Søger du ekstra god siddekomfort, kan du med fordel kombinere din Farstrup Comfort lænestol og hvilestol model Plus 5980 med den matchende fodskammel Plus 5990, fra Plus serien.

  • Model Nr 5980
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 72 cm
  • Bredde 71 cm
  • Pris fra kr. 15.550,-
Farstrup_5980_hvid
Farstrup_5980
Gratis siddestillingsanalyse