Farstrup fodskammel – model Plus 5990

En funktionel fodskammel

Denne Farstrup Comfort model Plus 5990 fodskammel passer til alle Farstrup lænestole, hvilestole og otiumstole i model Plus-serien.

En fodskammel aflaster dine ben og fødder, når de bliver trætte. Derved opnås en optimal hvile når du sætter dig i din Farstrup lænestol.

Højden på fodskammel model Plus 5990 kan tilpasses, så den passer perfekt til din krop. Vinkel justeres efter behov. Denne smukke fodskammel model 5990 er praktisk og funktionel, fordi den har et skjult magasin under sædet, som kan bruges til opbevaring af f.eks. blade, aviser, strikketøj eller fjernbetjening. Sædet kan vippes ned i vandret position, så den kan bruges som en ekstra siddeplads, eller vinkles så underbenene hviler komfortabelt.

En smuk fodskammel – lavet af de fineste materialer

Alle Farstrup Comfort lænestole i model Plus-serien er designet af Hans J. Frydendal, MMD. Og dermed har denne anerkendte danske møbeldesigner også stået bag denne smukke fodskammel.

Denne fodskammel er en sand fryd for øjet, og man ser tydeligt, at der er kræset for de smukke detaljer og den flotte finish.

Vi tilpasser fodskamlen, så den passer perfekt til dig

Denne Farstrup Comfort model Plus 5990 fodskammel tilpasser vi naturligvis dig, så du opnår den ultimative hvile.

Vi hos SiddeDesign er specialister i at ergonomisk tilpasse alle Farstrup lænestole. Derfor tilbyder vi dig en gratis siddestillingsanalyse, så din Farstrup stol og fodskammel bliver designet og tilpasset efter din højde m.m. Derved får du en lænestol og fodskammel som passer perfekt til dig.

Husk – at du kan vælge mellem et hav af tekstil-kvaliteter, farver og lædervarianter, når du køber en Farstrup stol hos os. Alle betræk og træsorter fås i de aller fineste kvaliteter.

  • Model Nr 5990
  • Siddehøjde Kan tilpasses individuelt
  • Totalhøjde Afhænger af siddehøjde
  • Dybde 44 cm
  • Brede 53 cm
  • Pris fra kr. 3.745,-
ergonomisk skammel i flot design
Gratis siddestillingsanalyse