SiddeDesign - et Farstrup Comfort Center, lige midt i Danmark

Hos SiddeDesign finder du Danmarks største udvalg af stole fra Farstrup

Vi har en stor og flot udstilling af stole fra Farstrup. Her har du mulighed for at prøve de forskellige Farstrup modeller op mod hinanden, for at finde den som passer bedst til dig. Derudover har du mulighed for at se nogle af møblerne i forskellige farve-, træsort- og tekstilkombinationer. Kig ind i vores showroom i Odense og bliv inspireret!

En stol, er ikke bare en stol

Umiddelbart tror de fleste, det at sidde ned i hvilken som helst stol, er behageligt og afslappende. Men faktum er, at det langt fra er korrekt. Hvis en stol ikke passer til din kropsbygning, vil du efter kort tid, begynde at sidde uroligt og mærke spændinger forskellige steder på kroppen. Det gør at du rykker rundt i lænestolen for at kompensere på spændingerne. Disse spændinger vil ofte medføre yderligere spændinger. Og så har vi balladen…

En Farstrup stol er noget særligt

En Farstrup lænestol er et kvalitetsmøbel, som kan tilpasses individuelt. Derved får du en unik lænestol, som passer perfekt til dig og din unikke krop. Det øger ganske enkelt livskvaliteten, når du sidder i en lænestol med maksimal komfort.

Derfor er Farstrup den perfekte stol til dig som et unikt menneske.

En stol fra Farstrup er en ægte dansk klassiker

Fabrikken ligger den dag i dag på Nordfyn. Fabrikationen af lænestole og stole begyndte i 1918 og blev en kæmpe succes. Som de fleste ved, kom der virkelig fart i den generelle stoleproduktion i 1950- og 60´erne og siden er der produceret millioner af kvalitetsstole fra Farstrup.

Dansk design i verdensklasse

Mange af vores  lænestole fra Farstrup er designet af anerkendte danske møbeldesignere. Bl.a. Ole Tornøe Olesen og Hans J. Frydendal mDD, Lise Vester m.fl. Derfor er en lænestol fra Farstrup ikke bare en stol, men du får et stykke møbelkunst, som vil være aktuel for flere generationer.

En lænestol fra Farstrup er i særlig høj kvalitet og standard

Vi har fokus på bæredygtighed og har den dybeste respekt for de materialer, som benyttes i produktionen af en stol fra Farstrup. Med en Farstrup lænestol får du dansk møbelhåndværk i verdensklasse og alle stolene er produceret på egen fabrik på Fyn.

Til at producere en Farstrup stol benytter vi ædle træsorter og naturligvis kun de bedste læder- og stofkvaliteter. Kvalitetsstof til betræk kommer bl.a. fra kendte danske tekstilbrands som Gabriel, Kvadrat og Danish Art Weaving. Vores luksus læder betræk kommer fra Sørensen Leather.

Sæt dit eget præg på en Farstrup lænestol

Hos SiddeDesign kan du selv designe din Farstrup stol. Ved at vælge mellem mere end 1000 forskellige betræk og mange træsorter, er kombinationsmulighederne utallige. Derfor kan vi garantere, at du får en Farstrup stol som passer perfekt ind i din stue.

Hos SiddeDesign kan vi noget særligt

Vi har over 20 års erfaring i tilpasning af Farstrup lænestole, hvilestole og otiumstole. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi har haft utrolig mange tilfredse og glade kunder igennem butikken, som vi har hjulpet med at sidde godt. Vores fokus er naturligvis siddekomfort, derfor giver vi os god tid til at tage en snak med dig og lave en særlig siddestillingsanalyse. Og vi lytter gerne, hvis du har særlige behov for støtte, eller ekstra hensyn i din sidde- og hvilestilling som vi skal tage højde for.

Kig ind i butikken – så laver vi en siddestillingsanalyse – helt gratis og helt uforpligtende.

Klinikken i butikken

I vores klinik sidder Trine, som er vores erfarne fysioterapeut. Med høj faglig indsigt er Trine klar til at hjælpe, hvis du har brug for særlig støtte. Trine har særlig stor erfaring indenfor sidderelaterede ryg-, hofte- og skulder/nakkesmerter.

Klinikken er en integreret del af vores butik, så det er nemt at afprøve forskellige Farstrup modeller af. I klinikken har vi også et stort udvalg af funktionsstole fra Farstrup Care.

Ring 66 15 95 10 hvis du vil bestille tid ved vores fysioterapeut .

Funktionsstole fra Farstrup Care

Vi har Farstrup funktionsstole, der er skabt til mennesker med behov for ekstra støtte og komfort. Farstrup funktionsstole egner sig særligt til dig som, af mange grunde, er stillesiddende i mange timer og har tendens til at falde lidt sammen i overkroppen. Disse funktionsstole fra Farstrup har elektronisk ryg, integreret sædeløft og indbygget fodhviler.

Disse funktioner er elektroniske og betjenes let med en fjernbetjening.

Vores Stolebus kører i hele landet

Hos SiddeDesign kører vi Stolebussen hjem til dig, hvis du er forhindret i at besøge vores butik og showroom i Odense.

Stolebussen kører Farstrup stole på besøg hjemme hos dig, hvor du kan få den samme gode service og kompetente rådgivning, som hvis du besøgte vores butik og showroom i Odense.

Vi laver en grundig analyse af din siddestilling, så vi sammen finder den Farstrup stol og den unikke tilpasning, som sikrer dig en optimal siddestilling. Vi medbringer Farstrup stole og en del stof- og farveprøver, så du kan finde en kombination, som passer ind i din stue.