Farstrup Comfort Center stolebus kører i hele landet

Få Farstrup stolene på besøg hjemme hos dig

Hos Farstrup Comfort Center kører vi vores stolebus hjem til dig, hvis du har svært ved at besøge vores butik og showroom i Odense, eller af anden grund er forhindret i at besøge os.

Stolebussen – den kørende butik

Når vi kommer på besøg hos dig, får du samme gode service og kompetente rådgivning, som hvis du besøgte vores butik og showroom i Odense.Vi laver en grundig analyse af din siddestilling, så vi sammen finder den Farstrup stol og den unikke tilpasning, som sikrer dig en optimal siddestilling.Vi medbringer forskellige Farstrup stole og en del stof- og farveprøver i vores stolebus, så du finde en kombination som passer til dig og dit hjem.

Ring efter Farstrup stolebus på 66 15 95 10

Har du brug for ekstra hjælp i Farstrup stolen?

Vi tilbyder at installere elektroniske hjælpemidler i vores hvilestole og otiumstole. For eksempel kan et sædeløft hjælpe dig med at komme op af lænestolen på en behagelig måde, hvis du har svært ved at rejse dig.

Dette og mange andre vigtige aspekter ved den gode lænestol tager vi naturligvis op, når du får besøg af vores stolebus.

Kontakt os for mere information.

Stolebus - Bestil besøg

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få besøg af Stolebussen.Det gælder også, hvis du er ergo- eller fysioterapeut og ønsker, at hjælpe dine brugere med, at finde den helt rigtige Farstrup stol.