Farstrup funktionsstol – model MultiPlus 5930

Pris fra 34.325,00 kr.

Quick Deal 31.495 kr.

Farstrup funktionsstol – model MultiPlus 5930

Farstrup lænestol model MultiPlus 5930 er den ultimative funktionsstol, hvor ergonomi og siddekomfort går op i en højere enhed.

En lænestol udover det sædvanlige

Farstrup lænestol model MultiPlus 5930 er skabt til mennesker med behov for ekstra støtte og komfort. MultiPlus 5930 egner sig særligt til dig som, af mange grunde, er stillesiddende i mange timer i døgnet. MultiPlus 5930 er en integreret funktionsstol med motor til sødeløft, rygregulering og indbygget fodhviler.

-
+

Beskrivelse

Farstrup funktionsstol – model MultiPlus 5930

Farstrup lænestol model MultiPlus 5930 er den ultimative funktionsstol, hvor ergonomi og siddekomfort går op i en højere enhed.

En lænestol udover det sædvanlige

Farstrup lænestol model MultiPlus 5930 er skabt til mennesker med behov for ekstra støtte og komfort.

MultiPlus 5930 egner sig særligt til dig som, af mange grunde, er stillesiddende i mange timer i døgnet. MultiPlus 5930 er en integreret funktionsstol med motor til sødeløft, rygregulering og indbygget fodhviler.

Ergonomisk siddekomfort

Farstrups MultiPlus 5930 har mange enestående hjælpefunktioner som støtter dig i din dagligdag:

Motor til rygregulering – som giver muligheden for nemt at indstille stolens ryg til en behagelig siddestilling, både i oprejst siddende stilling samt en mere afslappet og næsten liggende stilling.

Motor til sædeløft – som hjælper dig med at rejse dig fra stolen. Sædeløftet er effektivt, da det både løfter og vipper let fremover. På den måde hjælper du dine knæstrækkere (muskler omkring knæet) med bevægelsen.

 

Motor til indbygget fodhviler – som giver en let mulighed for at styre fodskamlens støtte. Støtten kan, i modsætning til en fast fodskammel (møbel for sig), indstilles trinløst.

Disse funktioner er fuldt motoriseret og betjenes let med den tilhørende fjernbetjening. Derudover er armlænene særligt solide og giver ekstra stabil støtte.

Farstrup MutiPlus 5040 er lavet på et stel i massivt bøg fra nordeuropæiske skove.

Alle vores Farstrup lænestole fås i utrolig mange forskellige tekstil- og ledermaterialer og farver, – men kun i aller højeste kvalitet. Du får derfor en helt unik stol, som passer perfekt ind i din stue.

Farstrups MultiPlus 5930 kan tilpasses efter din højde og kropsbygning.

Vi er specialister i at få vores kunder til at sidde godt. Derfor inviterer vi dig ind i butikken til en god snak. Og når du nu alligevel er her, så tilbyder vi dig en siddestillingsanalyse – den er helt gratis og uforpligtende.

Husk! hos SiddeDesign finder du Danmarks største udvalg og udstilling af stole fra Farstrup.

Følg os på https://www.facebook.com/Siddedesign og bliv opdateret med nyheder og kampagner.

Yderligere information

Model

5930

Siddehøjde

Kan tilpasses individuelt

Totalhøjde

Afhænger af siddehøjde

Dybde

72 cm

Bredde

71 cm