Farstrup funktionsstol – model Plus 5080

Pris fra 34.325,00 kr.

Quick Deal 31.495 kr.

Farstrup funktionsstol -model Plus 5080

En Farstrup hvilestol med indbygget fodhviler

Farstrup Comfort funktionsstol model Plus 5080 er en særdeles behagelig lænestol. Denne lænestol er den helt rigtige Farstrup Comfort hvilestol og otiumstol, hvis du ønsker en stol med indbygget fodhviler.

Hvilestolen er konstrueret således, at fodhvileren og sædet er adskilt. Fodhvileren er lidt kortere end sæstermodellen Plus  5060, hvor der ikke er overgang mellem sæde og fodhviler. På begge modeller vippes fodhvileren automatisk ud, når du læner dig tilbage.

Nem elektronisk betjening lige ved hånden

En Farstrup Plus 5080 kan også leveres med en elektronisk løsning på vippefunktionerne i ryg og fodhviler.

-
+
Delbetaling
1.717 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 34.325 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.717 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 34.325 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Farstrup funktionsstol -model Plus 5080 
En Farstrup hvilestol med indbygget fodhviler

Farstrup Comfort funktionsstol model Plus 5080 er en særdeles behagelig lænestol. Denne lænestol er den helt rigtige Farstrup Comfort hvilestol og otiumstol, hvis du ønsker en stol med indbygget fodhviler.

Hvilestolen er konstrueret således, at fodhvileren og sædet er adskilt. Fodhvileren er lidt kortere end søstermodellen Plus 5060, hvor der ikke er overgang mellem sæde og fodhviler. På begge modeller vippes fodhvileren automatisk ud, når du læner dig tilbage.

Nem elektronisk betjening lige ved hånden

En Farstrup Plus 5080 kan også leveres med en elektronisk løsning på vippefunktionerne i ryg og fodhviler.

Der findes både en individuel elektronisk løsning, så ryg og fodhviler kan reguleres uafhængig af hinanden. Og en synkron elektronisk løsning, så ryg og fodhviler kan reguleres synkront.

Begge elektroniske løsninger håndteres let med en fjernbetjening eller knapper monteret diskret på stolens armlæn. Du skal forvente et tillæg, hvis du ønsker disse elektroniske funktioner.

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5080, er en smuk og komfortabel hvilestol, hvor du får suveræn siddekomfort i hverdagen.

Plus-serien med de mange muligheder

Farstrup Comfort lænestol og funktionsstol, model Plus 5080 kan tilpasses, så den passer til dig. Plus-serien har mange muligheder:

Armpolstring kan monteres, evt kun med velcro, så de kan tages af og vaskes.

Lukkede sider, så garnnøglet ikke triller på gulvet, eller så der ikke trækker kølig luft ind ved hoften.

Hjul, så stolen kan køres ind i en anden stue.

Udvendigt låsegreb, så du kan låse den trinløse rygregulering fast i en bestemt position.

Oppustelig lændestøtte, hvis du ønsker at kunne variere din lændestøtte.

Kaffe- og spisebakker


Skånestykke til sædet i et vaskbart betræk, som der ikke kan trænge væske igennem.

Genopladeligt batteri, hvis du bare ikke vil have ledninger på din stol.

Osv, osv… mange, mange muligheder!

Plus serien passer i øvrigt monteringer (ryg og sæde) med: Edge-serien, Scala-serien, Applaus (Senator og Duet) og i nogle tilfælde sågar Cantate-serien. Det betyder, at man kan få et Plus-stel med ryg og sæde fra en anden serie. Det giver mange, mange muligheder!

Sofastole

Til Plus-serien fås også sofagruppe i et let, men gedigent design. De gode armlæn fra Plus-hvilestolene findes også på sofastolen og sofagruppen. Møblerne kan til en vis grad også tilpasses individuelt og man kan vælge frit mellem alle vores betrækker og farver på både træ, betræk og læder.

Sofa-serien findessomi:

  • Farstrup sofastol model Plus 5011
  • Farstrup 2-personers sofa model 5021
  • Farstrup 3-personers sofa model 5031

En ægte klassiker

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5080 er designet af Hans J. Frydendal, MMD, som bl.a. står bag andre af vores Farstrup stole. Dette tidløse og klassiske design gør det muligt at sammensætte stolen med dine andre møbler.

Vi tilpasser stolen til dig

Med denne Plus 5080 lænestol og funktionsstol er der mulighed for at få en lænestol der er tilpasset til dig.

Derudover kan du selv vælge betræk og farver på både træ, betræk og læder til din Farstrup-stol, så den får dit helt personlige udtryk. Derved får du en stol som passer perfekt til dig og dit hjem.

Vi er specialister i at sidde godt

Derfor inviterer vi dig ind i butikken til en god snak, hvor du kan se og afprøve Plus 5080 og mange andre stole. Og når du nu alligevel er her, så tilbyder vi dig en siddestillingsanalyse – den er helt gratis og uforpligtende.

Husk – hos SiddeDesign finder du Danmarks største udvalg og udstilling af stole fra Farstrup.

Følg os pả https://www.facebook.com/Siddedesign og bliv opdateret med nyheder og kampagner.

Yderligere information

Model

5080

Siddehøjde

Kan tilpasses individuelt

Totalhøjde

Afhænger af siddehøjde

Dybde

72 cm

Bredde

71 cm