Farstrup funktionsstol – model plus 5900

Pris fra 12.715,00 kr.

Farstrup Comfort lænestol – model Plus 5900

En Farstrup-stol med fantastisk siddekomfort og tidløs dansk design

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5900 er et design-ikon blandt vores mange lænestole og hvilestole. Denne Farstrup Comfort hvilestol er en lænestol med solide armlæn, der giver en regulær og stabil støtte til arme og hænder. Desuden har model Plus 5900 en klassisk høj ryg med en facon der passer rigtig godt til mange mennesker.

God pasform og smukt tidløst design fornægter sig aldrig.

Farstrup Comfort lænestol model Plus 5900 er en af vores absolut mest populære hvilestole. Den har et smukt og tidløst design med fine detaljer, som vidner om et godt og solidt dansk design og snedkerhåndværk. Med sit stilrene designudtryk, vil denne Farstrup Comfort hvilestol passe perfekt ind i enhver stue.

Hans J. Frydendal, MMD er den anerkendte danske møbeldesigner, som står bag denne smukke Farstrup model Plus 5900.

-
+

Beskrivelse

Farstrup Comfort lænestol – model Plus 5900 En Farstrup-stol med fantastisk siddekomfort og tidløs dansk design Farstrup Comfort lænestol model Plus 5900 er et design-ikon blandt vores mange lænestole og hvilestole. Denne Farstrup Comfort hvilestol er en lænestol med solide armlæn, der giver en regulær og stabil støtte til arme og hænder. Desuden har model Plus 5900 en klassisk høj ryg med en facon der passer rigtig godt til mange mennesker. God pasform og smukt tidløst design fornægter sig aldrig. Farstrup Comfort lænestol model Plus 5900 er en af vores absolut mest populære hvilestole. Den har et smukt og tidløst design med fine detaljer, som vidner om et godt og solidt dansk design og snedkerhåndværk. Med sit stilrene designudtryk, vil denne Farstrup Comfort hvilestol passe perfekt ind i enhver stue. Hans J. Frydendal, MMD er den anerkendte danske møbeldesigner, som står bag denne smukke Farstrup model Plus 5900.   Vi er specialister i at tilpasse Farstrup stole
– og det er helt gratis
Denne Fastrup Comfort hvilestol Plus 5900 tilbyder en fantastisk siddekomfort pga. de mange forskellige tilpasningsmuligheder. Stolen kan tilpasses til dig. Vi bruger vores mange års erfaring kombineret med evident vide, når vi skal tilpasse din nye stol. Det er helt gratis. Vil du have ekstra komfort? – Så prøv en Plus fodskammel Alle Farstrup Comfort lænestole i model Plus-serien passer sammen med Farstrup Comfort model Plus 5990 fodskammel. Denne fodskammel kan også tilpasses- så du opnår den maksimale hvile. Du er din egen designer-vælg selv betræk, farver og træsorter Skal din nye Farstrup stol skille sig ud og markere sig i din stue? Eller skal den nye Farstrup stol indgå i den øvrige stue og falde godt ind? Det bestemmer du! Du kan vælge mellem et mange tekstil-kvaliteter, farver og lædervarianter, når du køber en Farstrup stol hos os. Alle betræk og træsorter fås naturligvis kun i de aller fineste kvaliteter.

Yderligere information

Model

5900

Siddehøjde

Kan tilpasses individuelt

Totalhøjde

Afhænger af siddehøjde

Dybde

72 cm

Bredde

71 cm