Farstrup lænestol – model Scala 6411

Pris fra 12.975,00 kr.

Farstrup lænestol model Scala 6411 er en flot og markant hvilestol med unik siddekomfort i elegant klassisk dansk design, der nemt vil indgå i din stue sammen med dine andre møbler.

-
+

Beskrivelse

Farstrup lænestol model Scala 6411 er tidløst og smukt design

Farstrup lænestol model Scala 6411 har regulerbare sæde, ryg og nakkepude, så den kan tilpasses perfekt til dig. De håndlavede fingersamlinger på stolens armlæn, giver Scala 6411 en helt unik finish med sine skarpe linjer og stilrent design. Scala 6411 er stilmæssigt en minimalistisk serie, med lækre detaljer der understreger dens ophav. Fingersamlingerne fremviser det fine snedkerhåndværk, som vores møbler fra Farstrup er særlig kendt for. Farstrup lænestol Scala 6411 har desuden stikninger i kontrastfarver, der giver et særligt og nutidigt udtryk og du vælger selv mellem tre forskellige flotte trådfarver.

___________________________________________________________________

Få en hel stue med Farstrup Scala-serien

For maksimal siddekomfort fås Scala 6490 fodskamlen, som passer perfekt til Farstrup lænestol Scala 6411. Sammen, er disse 2 møbler en særlig fryd for øjet, og samtidig vil de blive yndlingspladsen i stuen.

Farstrup Scala 6411 og den tilhørende fodskammel Scala 6490 kan smukt kombineres med Farstrup Scala sofastol 5411 og dertil fås 2+3 personers sofa.

Hele Scala-serien vil sammen give et ensartet og stilfuldt udtryk i din stue. Med sofagruppen fra Scala, får du et klassisk look i din stue, som stilmæssigt holder i mange, mange år – og afhængig af tendenserne i boligindretning, kan sofagruppen nemt opdateres med aktuelle boligtilbehør og moderne brugskunst – så udtrykket altid er nutidigt.

Tekniske specifikationer:

Vi tilpasser både lænestol Scala 6411 og fodskamlen Scala 6490, så de passer perfekt til dig, og derved opnår du din optimale siddestillig.

Yderligere information

Model

Nr 6411

Siddehøjde

Kan tilpasses individuelt

Totalhøjde

Afhænger af siddehøjde

Dybde

68 cm

Bredde

62 cm