Farstrup sofastol – Model Scala 5411b

Pris fra 10.095,00 kr.

Farstrup sofastol model Scala 5411 er en smuk klassisk og stilren læne- og sofastol som passer smukt ind i alle stuer.

Farstrup sofastol model Scala 5411 er en læne- og sofastol med lav ryg, og er derfor ikke så fremtrædende i stuen, men du får en utrolig komfortabel lænestol, der kan benyttes når du hygger med familien, ser fjernsyn eller bare sidder med en god bog.

-
+

Beskrivelse

Snedkerhåndværk i særklasse

Farstrup sofastol model Scala 5411 er medlem af den smukke Scala-serie, der stilmæssigt har et minimalistisk udtryk, med lækre detaljer der understreger dens ophav. Fingersamlingerne i Scala-serien fremviser det fine snedkerhåndværk som Farstrup er kendt for. Hele Scala-serien har desuden stikninger i kontrastfarver, der giver et smart og nutidigt udtryk. Vælg mellem tre forskellige trådfarver. Se Farstrup læne- og hvilestol model Scala 6411 som passer perfekt sammen med denne model Scala 5411.

En og sofastol som kan tilpasses dig

Farstrup sofastol model Scala 5411 er et unikt møbel, der er lige så unik som dig. Vi tilpasser sædedybden og siddehøjden på Scala 5411, så sofastolen passer perfekt til dig og din krop. På den måde får du en fantastisk siddekomfort.

 

 

 

 

 

En unik og smuk sofagruppe

Hele Farstrup Scala-serien består af:

  • Farstrup sofastol model Scala 5411
  • Farstrup fodskammel model Scala 6490
  • 2-personers sofa model Scala 5412
  • 3-personers sofa model Scala 5413

 

Hele Scala-serien vil sammen give et ensartet og stilfuldt udtryk i din stue.

Vi tilpasser både Farstrup sofastol model Scala 5411, Farstrup lænestol Scala 6411, fodskamlen Scala 6490, så de passer perfekt til dig, og derved opnår du din optimale siddestilling.

Alle vores Farstrup lænestole fås i utrolig mange forskellige tekstil- og lædermaterialer og farver – men kun i allerhøjeste kvalitet. Du får derfor en helt unik stol, som passer perfekt ind i din stue.

Vi er specialister i at sidde godt

Derfor inviterer vi dig ind i butikken til en god snak. Og når du nu alligevel er her, så tilbyder vi dig en siddestillingsanalyse – den er helt gratis og uforpligtende.

 

Yderligere information

Model

Nr 5411

Siddehøjde

Kan tilpasses individuelt

Totalhøjde

Afhænger af siddehøjde

Dybde

69 cm

Bredde

62 cm